Jesteś tym, co jesz

Jesteś tym, co jesz - a więc, czy wiesz czym jesteś? Na sporą część powstania nowotworów ma wpływ jakość pożywienia, sposób przyrządzania oraz zanieczyszczenia żywności. Warto być odpowiedzialnym konsumentem, który umie rozsądnie wybierać spożywane produkty.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Jak jeść pałeczkami - instrukcja krok po kroku Co dodawać do smoothie? Najlepsze składniki Beza? To musi się udać! Zasady gotowania w kuchence mikrofalowej Źródła zdrowych tłuszczów - poznaj je i ciesz się zdrowiem! Zielona herbata - pij na zdrowie! Mam apetyt na... Czyli co zrobić, by znowu chciało się jeść Co o mące mówi nam jej typ? Soczewica - czerwona, zielona czy żółta? Którą wybrać i jak gotować? Co przygotować z soczewicy? Aromatyczne ciasteczka Japoński savoir-vivre przy stole Chcesz upiec makaroniki? Zobacz co może ci się przydać