Jesteś tym, co jesz

Jesteś tym, co jesz - a więc, czy wiesz czym jesteś? Na sporą część powstania nowotworów ma wpływ jakość pożywienia, sposób przyrządzania oraz zanieczyszczenia żywności. Warto być odpowiedzialnym konsumentem, który umie rozsądnie wybierać spożywane produkty.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Kuchenka mikrofalowa nie tylko do podgrzewania Domowa przyprawa do pierniczków i grzańca Morele - co warto o nich wiedzieć Jak zrobić domowy twaróg? Kawa na wiele sposobów Ciasto drożdżowe zawsze udane? Poznaj praktyczne porady jak je upiec Jak upiec sernik idealny? Jak ugotować makaron idealny? Jak dobrze ubić śmietanę? Co zabrać na piknik? Jak dobierać przyprawy do potraw? Beza? To musi się udać!