JesteÅ› tym, co jesz

Jesteś tym, co jesz - a więc, czy wiesz czym jesteś? Na sporą część powstania nowotworów ma wpływ jakość pożywienia, sposób przyrządzania oraz zanieczyszczenia żywności. Warto być odpowiedzialnym konsumentem, który umie rozsądnie wybierać spożywane produkty.

Podziel siÄ™:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Buraczany zakwas na wigilijny barszcz krok po kroku Czereśnie - co warto wiedzieć Sposoby parzenia kawy Garść informacji o brzoskwiniach. Dlaczego warto je jeść? Co jeść, żeby chciało się jeść? Zrób porządek w lodówce Ciastu marchewkowemu mówię stanowcze "Tak" - zobacz dlaczego Granola - pyszny początek dnia! Kuchenne sztuczki, które ułatwiają gotowanie. Część II W jaki sposób przyrządzać szpinak, aby zachował najwięcej wartości odżywczych? Jaką wybrać dobrą wodę i jak ją pić? Olej - jaki wybrać do smażenia, a jaki do sałatki?