Jesteś tym, co jesz

Jesteś tym, co jesz - a więc, czy wiesz czym jesteś? Na sporą część powstania nowotworów ma wpływ jakość pożywienia, sposób przyrządzania oraz zanieczyszczenia żywności. Warto być odpowiedzialnym konsumentem, który umie rozsądnie wybierać spożywane produkty.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Jak upiec sernik idealny? Mrozimy owoce i warzywa na zimę Co o mące mówi nam jej typ? Co zabrać na piknik? Jak się pozbyć zapachu czosnku? Właściwości zielonego smoothie Podstawowe typy ziemniaków Sekrety kuchni hiszpańskiej Jak dobrze ubić śmietanę? Jęczmienna, gryczana, jaglana, bulgur... - krótki przewodnik po kaszach Dobra zasmażka to podstwa - poznaj przepis na zasmażkę Biała herbata - sposób na zdrowie i długowieczną młodość