Jesteś tym, co jesz

Jesteś tym, co jesz - a więc, czy wiesz czym jesteś? Na sporą część powstania nowotworów ma wpływ jakość pożywienia, sposób przyrządzania oraz zanieczyszczenia żywności. Warto być odpowiedzialnym konsumentem, który umie rozsądnie wybierać spożywane produkty.

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Ryż na sypko? Nic trudnego! Czereśnie - co warto wiedzieć Obiad na kieszeń studenta, ale z klasą! Jak ugotować makaron idealny? Pieczenie? To proste! Jedzenie, które uszczęśliwia (dosłownie!) Rozszyfrowujemy E z produktów ABC fotografii kulinarnej Wartości odżywcze fasolki szparagowej Aby ciasto francuskie było zawsze udane... Robimy przetwory - o czym trzeba pamiętać Olej - jaki wybrać do smażenia, a jaki do sałatki?